Events

Korean Street Food Mini Fest

Lokasi : MariMogo Kuala Selangor

Tarikh : 26 October 2019

KOREAN STREET FOOD MINIFEST adalah program di bawah anjuran MariMogo. Karnival mini ini merupakan aktiviti suku syarikat yang dibuat pertama kali selepas 2 tahun beroperasi. Ianya dianjurkan bertujuan untuk bertemu pelanggan sedia ada seiring memperkenalkan jenama kepada pelanggan baru.


Sebanyak 4 vendor dan kiosk makanan yang menyertai carnival mini ini. Antara menu yang dijual adalah corndog, Korean fried chicken, oden, dimsum dan churros. Program ini berjaya menarik hamper 600 orang pengunjung.


Pelbagai aktiviti yang dianjurkan seperti booth jualan makanan korea, demo masakan, indoor games, hanbok dress up dan cabutan bertuah.

Korean Food Fair 2018, 2019, 2020

KOREAN FOOD FAIR adalah acara tahunan yang dianjurkan oleh Kementerian Pertanian Korea Selatan (South Korea Agro Trade Ministry). Syarikat Faradigma Holdings Sdn Bhd dijemput selama 3 tahun berturut-turut untuk sesi padanan bisnes (Business Matching).


Di dalam sesi ini pihak kami dijemput mewakili Malaysia bagi bertukar pandangan dan idea berkenaan trend makanan Korea di Malaysia bersama dengan syarikat dari Korea. Hampir 50 syarikat dari Korea terlibat dan 100 delegasi dari Asia Tenggara dijemput ke acara tahunan ini.

Selangor International Business Summit 2019

SELANGOR INTERNATIONAL BUSINESS SUMMIT (SIBS) adalah acara tahunan kerajaan negeri Selangor. Pada tahun 2019, SIBS telah dilangsungkan di MITEC, Kuala Lumpur pada bulan Oktober dan telah dirasmikan oleh DYMM Sultan Selangor. 

 

Acara ini melibatkan lebih 800 booth pameran yang disertai pelbagai usahawan dalam dan luar negara.