Sale!

Combo Nak Jodoh (#TahunLastSingle)

Combo Nak Jodoh #tahunlastsingle direka khas untuk kempen “New Year Resolution” oleh MariMogo sempena Tahun Baru 2022.

Lepas dah berazam nak kurus dan nak simpan duit, mesti nak cari jodoh. Macam Aini 😂. Duit dah ada, tarikh pun dah ada tapi itu lah. Jodoh tak datang lagi hahaha 😂.

Tengok ni, tteokbokki paste pun dah jumpa jodoh dengan jjajang paste 😆. Jadi, kalau korang berazam tahun ni tahun last single, haa boleh korang try combo nak jodoh ni.

Kombo termasuk:

  • 1 x Tteokbokki Paste
  • 1 x Jjajangmyeon Paste

Cadangan Hidangan: 4-8 orang.

RM34.20

Availability: 48 in stock

Weight 1300 g

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.